L’activista i professora Empar Bria rep a Alzira el VI Premi «Ascensión Chirivella» d’AJUDA

0
1554
Empar amb la directiva d'AJUDA
Empar amb la directiva d’AJUDA
El Gran Jordiet i Susana Lago
El Gran Jordiet i Susana Lago
Empar bria discurs 1
Empar Bria

Empar Bria alumnes

Empar Bria premiL’Associació de Dones Juristes d’Alzira (AJUDA) va lliurar, anit a l’Arxiu Municipal, el premi «Ascensión Chirivella» a la professora de l’IES Arabista Ribera de Carcaixent, Empar Bria Pelufo.

AJUDA guardona el treball i la trajectòria d’esta activista dels drets humans en l’organització Amnistia Internacional de la Ribera, on és responsable d’educació del grup de la comarca i membre del grup d’educació valencià. Bria és també membre de diversos col.lectius feministes, com el Grup de Debat per la Igualtat d’Alzira així com de l’agrupació de Sòriques.

En l’acte, coordinat per Anna Oliver, van glosar la figura d’Empar Bria un grup d’alumnes de l’IES Arabista Ribera i assistiren nombroses persones entre elles l’alcalde de Carcaixent Paco Salom, la tinent alcalde Desiré Palma, la regidora de Serveis Social d’Alzira Marina Mir  i l’editora Dolors Pedrós. Va estar molt ben amenitzat pel Gran Jordiet i per la cantant argentina Susana Lago.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here