Els ninots del Mercat i Plaça Major indultats a Alzira

0
604
Ninot indultat de l'artista Rafa Ibáñez
Ninot indultat de l’artista Rafa Ibáñez

En monuments grans el ninot indultat ha sigut el presentat per la falla El Mercat de l’artista Rafa Ibáñez, mentre en infantil el ninot que es lliurarà de les flames el próxim dia 19 ha sigut el de la comissió Plaça Major dels Germans Parra.

Pel que fa als llibrets, en format gran el primer premi hasigut per a la Plaça La Malva. el segon per a Hort dels Frares, tercer Plaça del Forn, quart el del Dr Ferrán i cinqué el de Camí Nou. La millor portada ha sigut la de la Gallera-Hort dels Frares.

En format menut el guanyador ha estat el de Sant Joan, seguit d’Àusias March, El Mercat, Sant Andreu i Pintor Andreu. Mentre la millor portada ha estat elegida la del llibret de Sant Andreu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here