Concert de la Coral Polifònica d’Alzira per anunciar la Pasqua

0
496

CORAL-POLIFÒNICA-CIUTAT.-DaLZIRAEl mateix dia en què s’avança l’hora, com a horari d’estiu, el 26 de març, diumenge, la Coral Polifònica Ciutat d’Alzira organitza un concert per anunciar la Pasqua i entrar amb bon peu en la Primavera. En la primera part, el Grup de Metall del Conservatori Professional de Música de Cullera, sota la batuta del seu director Bernat Ríos Furió interpretaran: «SUSANO SUITE» de T. Susano, amb les seves cinc parts 1-La Mourisque 2- Bransle Quatre Bransles 3- Rondi 4- Basse Danse Bergere 5- Pavane Bataille; «CANTATA 118» de J.S. Bach; «A WAKE THE TRUMPET´S LOFTY SOUND» (Desperta el so sublim de la trompeta) de Handel; «CHORAL OF THE CANTATA BWV 79» de J. S. Bach; «BASIN STREET BLUES» de Z. Smith; I el negre espiritual de M.Kingtton «GO DOWN, MOSES» (Baixa, Moisés)

En la segona part, la Coral d’Alzira, sota la direcció del seu titular José Luis Palomares Peñalva, acompanyada a l’òrgan per Juanvi Llinares i per un conjunt instrumental de joves col·laboradors, oferiran als seus amics i amants del cant coral un passeig per la polifonia religiosa i profana, seleccionada expressament per celebrar la Pasqua i introduir-nos en la Primavera. D’Antonio Vivaldi, el seu famós «Adagi», transformat en «AGNUS DE DEÍ» per Rem Giazotto; del Cancioner de 1496 de Juan del Encina, «MÁS VALE TROCAR»; de Handel, la seva ària de Rinaldo «LASCIA CH’IO PIANGA»; no pot faltar aquí J.S.Bach amb la seva «CANTATA 147»; de Giacomo Bertetti, el seu «DONA PACEM DOMINI» i per acabar, la melodia tradicional anglesa «EL MOLINER DEL FRESER» en la versió de Manuel Oltra.
El concert tindrà lloc en el saló àrab del Cercle Alzireny la Gallera, el diumenge 26 de Març a les 19 hores. Estan convidats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here