Ana Sanchis i Pare Castells les primeres falles d’Alzira en muntar les carpes

0
439
La carpa d'Ana Sanchis esta vesprada
La carpa d’Ana Sanchis esta vesprada

Carpa Pare castells 2

Carpa que ocupa per primera vegada el parc Pere Crespí
Carpa que ocupa per primera vegada el parc Pere Crespí
Fallers de Pare Castells
Fallers de Pare Castells

Els fallers d’Ana Sanchis i Pare Castells han sigut els que més s’han afanyat en muntar enguany les carpes a Alzira, tot i que sols dos falles més -Tulell-Avinguda i Germanies- estan autoritzades a instal.lar-les a partir de hui divendres en no afectar cap d’elles al tràfic de vehicles.

La més matinera ha sigut Ana Sanchis que abans de les 5 de la vesprada ja la tenia a punt, mentre els fallers de Pare Castells han agafat la feina amb més calma i pot ser que no l’acaben fins demà dissabte pel matí.

Així que els conductors no patiran els talls dels carrers fallers fins el divendres dia 10 per la vesprada quan la resta de comissions podran muntar les seues carpes arran la normativa aprovada pel consistori l’exercici anterior.

La Crida d’este dissabte i les paelles del diumenge li donaran un ambient totalment faller a la capital de la Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here