Mercedes Bohigues exaltada com a fallera major de la falla Plaça La Malva d’Alzira

0
1118

Falla Malva present 17 2Falla Malva present 17 1Falla Malva present 17

La Falla Plaça Malva ha celebrat la presentació de la seua fallera major per a l’exercici 2016-2017, càrrec que ha recaigut en Mercedes Bohigues Valls i que compartirà amb el president Edu Miquel Girbés.

La vesprada va començar amb una concentració en el casal de la comissió per a després dirigir-se a arreplegar a la nova fallera major, Mercedes Bohigues; després es va fer el mateix amb Tamara Hernando que s’acomiadava del seu càrrec després d’un any. La presentació va tindre lloc en la Sala Cotonera de la nostra ciutat.

Mercedes va rebre els honors en un acte marcat per les emocions. La fallera major va imposar les bandes acreditatives a 80 falleres de la seua cort d’honor, que passaren a formar part d’un quadre escènic que es va preparar per a l’ocasió.

Les presentadores van ser les falleres de la comissió Silvia Martínez Valls i Arantxa Bohigues Parra.

Mercedes va mostrar tota la seua alegria i donà el seu agraïment a tots els presents amb el parlament emocionat d’una persona que viu la falla des que va nàixer.

Uns vídeos molt especials dels seus familiars i amigues; falles invitades; la fallera major, el president infantil de la comissió; i la fallera major d’Alzira; Lidia Enguix Palomares, junt amb la seua cort d’honor; Vicent Muñoz, president de la Junta Local Fallera i membres de la mateixa entitat li van retre “pleitesia”.

Els parlaments de Edu Miquel, president de la falla, i Albert Furió, regidor d’Hisenda d’Alzira, van posar punt final a un acte que acabà amb l’Himne de la Comunitat.

Falla Plaça Malva

Fotos: Raúl Calabuig

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here