La Ruta del Colesterol «punt estratègic» per enllaçar Alzira amb Vilella i la Via Verda

0
953
Caminants en la Ruta del Colesterol
Caminants en la Ruta del Colesterol

IMG_2858 IMG_2859

Al voltant d'esta zona es farà la passarel.la
Al voltant d’esta zona es farà la passarel.la

IMG_2862

En estiu el sol cau a plom
En estiu el sol cau a plom
No hi cap ombra en tota la ruta
No hi cap ombra en tota la ruta

El regidor de Medi Ambient d’Alzira Pep Carreres considera que la Ruta del Colesterol «és un punt estratègic» per poder enllaçar Alzira amb Vilella i la Via Verda Carcaixent-Tavernes.

Una ruta de 2 km molt utilitzada per anar a peu i en bici en la que els usuaris s’han queixat reiteradament del calor sofocant que patixen durant els mesos d’estiu davant l’ausència d’arbrat.

Arbres per a la ruta

La regidoria de Medi Ambient porta negociant al voltant de «tres mesos» amb el Servei de Carreteres de la conselleria d’Obres Públiques el tipus d’arbre que es pot plantar en la ruta del colesterol per tal de donar ombra als vianants i als ciclistes.

La proximitat de la zona a la carretera que l’Avinguda de la Ribera que unix Alzira amb Carcaixent és el problema donat que Obres Públiques no vol arbres en les rodalies de les carreteres en considerar-los perillosos per als ocupants dels vehicles.

Passarel.la

D’altra banda la regidoria de Medi Ambient és partidària de fer una passarel.la que servisca per a què els usuaris de la Ruta del Colesterol no tinguen que creuar la CV-50 en les rodalies del barri de les Basses, atenent la petició dels dirigents de l’associació veïnal. La instal.lació de la passarel.la depén de l’arribada de fons Feder al Pla d’Arbrat d’Alzira, segons ha reconegut Carreres.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here