Els novios de la falla Sant Andreu, Adrián i Alba, ja han fixat la data de la boda

0
991
Adrián i Alba esta nit a les portes del Gran Teatre
Adrián i Alba esta nit a les portes del Gran Teatre

La recent petició de matrimoni del faller Adrián Che a la fallera major de Sant Andreu, Alba Estors, en l’escenari del Gran Teatre no va estar de cara a la galeria ni molt menys. La prova és que esta nit, a les portes del coliseu d’Alzira i també amb la indumentària tradicional valenciana, confesaven a Riberaexpress que ja hi ha data per a la boda fallera; «el 15 de setembre de 2018».

Alba ha tornat a reconèixer l’enorme sorpresa que es va dur quan, genoll a terra, el seu novio, amic i company de la falla, de tota la vida, li feia la petició davant la gran família fallera de Sant Andreu.

El rotund Síii de la novia ha tingut prompte conseqüència i es que acaben de fixar esta mateixa setmana el dia de les falleres noces. Alba va estar igual de ràpida en acceptar la petició com en fixar la data de la boda i es que hi han trens que només passen una vegada en la vida per l’estació.

La novia ens ha revetlat el secret que Sant Andreu haja guanyat el primer premi de les disfresses en  la cavalcada multicolor durant nous anys consecutius. I és que la mare del novio i també de l’actual president de la falla, Luisa Martinez, és l’artista responsable de l’èxit, això sí amb la col.laboració d’un equip imbatible format per set dones. Enguany pretenen sumar el decé premi consecutiu i per això començaren a treballar el passat mes de setembre. Per més que li hem insistit no ens ha devetlat la disfressa que lluiran enguany, encara que ens ha assegurat Alba que «serà el més espectacular dels últims 10 anys».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here