Obres Públiques estudia les millors alternatives per facilitar els accessos a Carcaixent i Alzira

0
528
Mª José Salvador
Mª José Salvador
La consellera amb el president de la mancomunitat
La consellera amb el president de la mancomunitat

La conselleria d’Obres Públiques i Vertebració del Territori estudia, a hores d’ara, les millors alternatives para conectar Carcaixent amb l’autovia i descongestionar els accessos a Alzira. La consellera Mª José Salvador ha explicat hui que «els projectes faraònics del PP no nos assumibles» i per tant el seu departament plantejarà una «nova opció raonable econòmicament» i que es desenvoluparà «a curt i mitjan termini.

Respecte a la llarga reivindicació dels empresaris d’Alzira sobre la conexió amb l’Ap-7, la consellera espera que el Ministeri de Foment «despeje la incertessa» de que siga lliure i gratuïta quen acabe la concessió l’any 2019. I a més s’ha compromés a abordar la problemàtica de la capital de la comarca amb el Govern Central en formar part de «l’agenda valenciana d’infraestructures».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here