L’Alcúdia presenta «Magre» un fotollibre de Manu Alarcón

0
536
Manu Alarcón
Manu Alarcón

L’autor alcudià de l’obra, Manu Alarcón, presenta el seu primer projecte personal.

El proper divendres 24 de febrer a les 19:30 de la vesprada es presenta, a la Biblioteca Pública de l’Alcúdia, Magre, el fotollibre de Manu Alarcón. La principal motivació que l’ha dut a publicar un llibre d’aquestes característiques ha estat, com ha declarat el propi autor, “Canviar el format i la manera de treballar per a dur a terme una idea. Un nou repte per contar històries mitjançant les imatges.”

El llibre s’anomena Magre, i es tracta d’un treball purament conceptual amb polisèmia inclosa. Magre aplicat a la carn que no té greix, Magre com a malnom d’una família arrelada a l’Alcúdia, i com no, al riu Magre, utilitzat com a punt de sortida del treball, tant el seu entorn com les característiques geogràfiques. A més, les imatges del llibre van acompanyades de textos del mestre F. Andreu Martínez Gallego, cap del departament de Teoria del Llenguatge de la Universitat de València, i de Paco Sanz, portaveu de la plataforma Xúquer Viu.

En paraules de Manu Alarcón, “Es tracta d’un llibre molt especial, elaborat artesanalment i cuidant el mínim detall de la seua enquadernació. La portada és encunyada, du un separador de goma blau cel i, a més, està produït en pàgines de paper reciclat. Una joia que no pot faltar en cap prestatgeria.”

Durant la presentació, a més de l’autor i fotògraf, estaran convidats a la taula l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, el portaveu de la plataforma Xúquer Viu, Paco Sanz i el dissenyador del llibre Xavier Puertes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here