La Generalitat convertirà en via verda el tram de l’antic trenet entre la Barraca i Benifairó

3
793

3 Comentarios

  1. A vore si per fi va de veres i l’any que vé ens fan aquest xicotet tram.
    Després ja sols faltarien els trams inicial (Carcaixent-La Barraca), mitjà (Benifairó-Tavernes) i final (Tavernes-Denia)…
    Si es fera tota completa, a més dels avantatges per als valencians, sens dubte tindríem una ruta turística nova i important de la costa cap a La Ribera.
    I una de les Vies Verdes més llargues d’Espanya!

  2. La setmana passada, rexirant en la llibreria Paris- Valencia baix trobar el facsímil de la memòria del projecte del tram-way des de Gandia a Carcaixent incloent el pressupost de gastos.

    • Bon dia Rafael, soc Txema Pelaez president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, ens agradaria que ens deixares el facsímil del que parles per poder fotocopiar lo i escanejar-lo, ja que volem preparar una exposició de tot el material relatiu a l’antic trenet (fotos, llibres, imatges de vídeo, etc) per a fer una expisicio retrospectiva del trenet per a quan comencen les obres i donar a conèixer a la ciutadania la importància històrica que tingué este tren. Pots contactar amb la mancomunitat cridant al 96 241 41 42, ens deixes el teu telèfon i ens posem en contacte amb tu. Gràcies !

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here