Alzira demana a la Generalitat 1,1 milions d’euros pels danys dels temporals

0
322

Temporal danys alzira 1,1 milionsAlzira sol·licita a la Generalitat Valenciana prop de 1.160.000 euros per a poder fer front a les despeses de reparació dels danys causats per les pluges de novembre i desembre de 2016

Alzira va patir les fortes pluges ocorregudes els mesos de novembre i desembre de 2016, amb els consegüents danys en infraestructures rurals, edificis municipals i carrer, així com en parcs i jardins.

La Generalitat Valenciana ha iniciat un procés perquè totes les zones afectades per les pluges presenten estimacions de danys en les infraestructures i béns públics, i això és el que s’ha fet des de l’Ajuntament d’Alzira.

Concretament, des de la Regidoria de Medi Ambient, encapçalada per Pep Carreres, s’ha estimat un dany en infraestructures rurals que ascendix a 1.003.484 euros.

Pel que fa a la regidories de Gestió Urbanística i Serveis Públics, ambdós amb Fernando Pascual com ha responsable, s’ha avaluat que els danys patits en edificis municipals i carrers ascendix a 127.171 euros, mentre que en parcs i jardins el dany es quantifica en 27.187 euros.

L’Ajuntament d’Alzira, per tan sol·licita l’ajuda de la Generalitat Valenciana, per tal de poder fer front a les despeses realitzades per tal de reparar tots els danys que les intenses pluges van causar al nostre municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here