La JLF d’Alzira confia que la conselleria li autoritze les mascletaes aèries en les pròximes hores

0
472
Els pirotècnics en la signatura del conveni
Els pirotècnics en la signatura del conveni
Isabel Aguilar, Diego Gómez i Vicent Muñoz
Isabel Aguilar, Diego Gómez i Vicent Muñoz

La Junta Local Fallera i les autoritats municipals confien que la Generalitat autoritze en les pròximes hores la disparà de les 7 mascletaes programades per a la setmana especial de falles, que celebrarà la declaració de la festa com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat

«Possibilitats hi han» segons ha manifestat hui la vicealcaldessa Isabel Aguilar després que el consistori d’Alzira haja presentat tots els informes tècnics de seguretat favorables en temps i forma, així com la Declaració Responsable de les mascletaes. Sembla que demà es coneixerà la resolució de la conselleria, mentre tant hui els sis pirotècnics participants en el concurs 2017 han signat el conveni amb la JLF i l’Ajuntament. Unes mascletaes que si són terrestres costen 4.000 euros segons el president de la JLF Vicent Muñoz, quantitat que s’incrementarà cas que siguen autoritzades les aèries. Tot i que la última paraula la té la Delegació de Govern segons l’alcalde Diego Gómez qui ha recalcat que tots els informes dels técnics municipals han sigut «positius».

Enguany dispararan Coeters Dragon, Pirotècnica Martí, Camp del Túria, Pirotècnica Valenciana, Mediterráneo i Pirotècnia Crespo d’Alzira. La Pirotècnica Martí dispararà, a més, la del 19 de març en gunyar el concurs en l’edició anterior.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here