Figueres, Caporal Noval i Benifairó alternatives al carrer Hort dels Frares

3
414
Carrer Caporal Noval
Carrer Caporal Noval
Carrer Benifairó
Carrer Benifairó
Carrer Figueres
Carrer Figueres

La peatonalització d’un tram del carrer Hort dels Frares i el canvi de sentit en Piletes prevists per al 15 de març obligarà els conductors a utilitzar altres vials per poder anar al centre de la ciutat. Així els vials més pràctics per als vehicles que procedixen de l’Hort dels Frares sense peatonalització seran els carrers Figueres, Caporal Noval i Benifairó, éste últim després que siga derribada la casa que evita la conexió amb el Dr. Ferran.

De fet els vehicles procedents de l’avinguda Josep Pau, també conegut com el carrer de la Muntanya, solen conectar amb el carrer Xúquer per Figueres, una travessia de Dr. Ferran. Uns metres més endavant es troba el Caporal Noval com a segona alternativa, mentre la tercera, el carrer Benifairó encara tardarà uns mesos en ser operativa en estar en procés d’expropiació la vivenda que evita la conexió d’eixe carrer amb el Dr Ferran.

3 Comentarios

  1. Lo seu seria també, cambiar el sentit de la Avgda J PAU. No tindre que anar fins Al Carrer Fco. Bono per a poder girar a la dreta per arribar a Pare Pompili. Avgd. J PAU cambi de sentit JAaaaaaa!!!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here