Els bombers mostren les seues tasques de rescat i equipament en Cullera

0
430

Els bombers mostren les seues tasques de rescat i equipaments en la xvi jornada de portes obertes sobre emergències i seguretat pública en cullera

– El Consorci va participar amb una demostració d’excarceració i una galeria amb diferents nivells d’obstacles

El Consorci Provincial de Bombers de València va tindre una notable presència en la XVI edició de Jornades de Portes Obertes sobre Emergències i Seguretat Pública el passat dissabte 18 de febrer a Cullera, organitzada per la Generalitat Valenciana.

El bombers van apropar als assitents les seues tasques diàries davant les emergències i en els parcs de bombers. Especialment, com actuen en els rescats davant un accident de trànsit, amb una demostració d’excarceració.

La trobada també va comptar amb una galeria amb un circuit d’obstacles i activitats per als més menuts. A més,  el Grup Especial de Rescat en Altura (GERA) va tenir presència en la zona expositiva i, per altra banda, els assistents van poder veure com és un vehicle d’altura.

L’objectiu d’aquesta jornada era mostrar als ciutadans el treball de tots els organismes i agrupacions de voluntaris amb dedicació en l’àrea de les urgències, emergències i seguretat pública. De fet, davant la importància i la tasca diària del cos de bombers en aquest àmbit, el president del Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV), Josep Bort, va estar present, juntament amb altres representants del mateix CPBV

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here