El Nítida Alzira s’imposa al Nou Almàssera en un emocionant final (9-7)

0
284

Nitida alzira-almasseraXavi López va inaugurar la pluja de gols amb un meravellós hat-trick

Setze. Setze va ser el nombre de gols amb els quals es va saldar el partit de dissabte en el Palau d’Esports entre el Nítida Alzira i el Nou Almàssera, corresponent a la jornada 19. Repartits, això sí, en benefici dels locals (9-7). Una pluja de gols iniciada amb un hat-trick de Xavi López.  

Amb el marcador lluint un 3-1 favorable als riberencs, el Nou Almàssera va gaudir de dos xuts des dels 10 metres per tal d’empatar l’encontre, dels quals solament el primer va entrar dins la xarxa. A la contra Cris va anotar 4-2, i poc després Jorge pujà l’avantatge fins als 3 gols amb el que s’arriba al descans.

Però els visitants no s’anaven a rendir, i acurtaren distàncies 20 segons després de reprendre el partit. Més tard reduïren la diferència a un gol, i inclús aprofitaren l’expulsió d’Àlvaro per posar les taules. L’emoció estava garantida. Cris tornà a posar al Nítida per davant en marcar de penal quan restaven 4 minuts per al final, però el Nou Almàssera empata ràpidament altre cop.

Després d’un contracolp, els almasserins es posaren per davant per primera vegada en marcar el 6-7. Amb el Nítida jugant de cinc, Molo tornà a equilibrar la lluita. I una volta més, el futbol sala regalà als aficionats un final vibrant que decantà l’encontre en favor dels locals gràcies al gol de Jorge Torres, després d’una ràpida combinació.

Amb aquest resultat, els alzirenys es queden en la setena plaça amb 23 punts. El pròxim diumenge visitaran al València FS. 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here