Un llibret de tots els colors presentat per la falla Avda Josep Pau d’Alzira

0
621

La Falla AvingudaFalla Avda J. Pau llibret Josep Pau va presentar el seu llibret 2017, el passat divendres 17 de febrer, al Saló Daurat del Cercle Alzireny. El Llibret, que duu per títol De tots els Colors, està dedicat a la sàtira i la crítica fallera, partinUn llibret de tott de la proposta inicial de que els falleres i falleres ens les veiem De tots els Colors. 

Prèviament es va procedir a la imposició de recompenses: Coets d’Argent, Coets d’Or, Flames d’Argent, d’Or i així com la Insignia d’Argent de la Comissió que li va ser imposada a la Fallera Major Infantil d’Alzira, xiqueta Valeria Oliver García Del Busto, que va assistir a l’acte acompanyada pel Secretari General de la Junta Local Fallera, En Fernando Iñigo. 

 

Posteriorment es va presentar una projecció en clau d’humor àcid al voltant del Llibret. L’acte va estar magníficament conduït per la fallera, membre de l’equip de redacció del llibret, Na Rebeca Chorro Ramírez. Va tancar la presentació, la projecció d’un audiovisual realitzat pel també faller, Kiko Botija. 

 

Com a novetat, cal destacar que enguany la comissió de l’Av. Josep Pau ha realitzat un llibret diferent tant per la forma com pel contingut, girant al voltant dels colors i el color com a fil conductor de tot el disseny gràfic, incloent tot salutacions de l’alcalde i presidents. 

 

El President va tancar l’acte donant l’enhorabona a tots i totes els fallers i falleres que han rebut enguany alguna recompensa, estimulant-los a seguir treballant pel món de les falles, alhora que va felicitar a l’equip de coordinació i redacció del llibret, encapçalat per Marga Sabater, i especialment va voler agrair a totes i a tots els fallers la seua ajuda, ja que amb el seu suport fan possible aquesta publicació.

 

Finalitzà l’acte amb un Vi d’honor al claustre de la Casa de la Cultura.

El President

Antoni Lluís Martínez i Furió

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here