El novio li demana matrimoni a la fallera major de Sant Andreu Alba Estors en plena exaltació

0
512
El moment més emotiu de l'exaltació
El moment més emotiu de l’exaltació

Falla sant andreu present 17 Falla sant andreu present 17 1 falla sant andreu present 17 2 falla sant andreu present decla amor 2

La presentació d’Alba Estors, com a fallera major de Sant Andreu, sempre estarà a la seua memòria; Adri, el seu novio, li demanava matrimoni davant el nombrós públic que ha assistit al Gran Teatre per a disfrutar de l’acte de presentació i exaltació.

Alba, davant l’expectació monumental del teatre no ha tarda gens en donar-li la resposta tot i l’enorme sorpresa rebuda. Alli dalt de l’escenari li donava un rotund, Siiii i un bes digne de l’escena final d’una antiga película de la Warner Bross.
Testics relevants de la sorpresiva petició han sigut els fallers i falleres d’esta reconeguda comissió, així com Fernando Pascual, 4t tinent d’alcalde i el regidor José Luis Palacios de la corporació municipal d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here