Andrea crida a la Humanitat des de Carcaixent i Cánovas guanya els dos ninots indultats

0
835

IMG_2103Carcaixent ninot indultat granCarcaixent crida falle ferrer PP Carcaixent crida Alcalde i presi Carcaixent crida castell focs Carcaixent Crida Andrea i presi 1 Carcaixent crida premi canovasCarcaixent crida 17 1La fallera major de Carcaixent Andrea Lluesma va fer anit una crida a tota la Humanitat perquè acodisca a les falles d’este exercici que acaben d’aterrar en el municipi bressol de la taronja. Com ella manifesta «es tracta d’un acte molt emotiu que dona inici a la festa fallera» al que acodiren centenar de fallers i falleres amb l’alcalde Paco Salom i el nou president de la JLF Paco López de principals testics.

Millor impossible

Andrea Lluesma durant la Crida
Andrea Lluesma durant la Crida

«Millor any impossible per a ser fallera major del meu poble» assegurà esta futura mestra que pertany a la comissió de la Plaça Major des dels 8 anys.

Tot seguit  Andrea Lluesma inaugurà l’Exposició del Ninot en el centre comercial Ribera del Xúquer on els ninots que pertanyen a Cánovas del Castillo en les dos categories guanyaren el primer premi. El ninot de la gran, obra de l’artista local Álex Oliver i l’infantil de Sergio Amar.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here