Els empresaris d’Alzira reclamen «millors» infraestructures en la IX Gala Econòmica

0
426
Els guardonats de la Setmana Econòmica
Els guardonats de la Setmana Econòmica

Premis Set economia public

Premis set economia alzicoop 2 Premis set economia llopis familia Premis set economia Pasti llopis Premis Set economia Tesla Premis set economia alzicoop Premis set economia autoritats

El secretari de l’Associació Empresarial Alzira (AEA) Pedro Andrés ha insistit esta nit en la demanda de «millors» infraestructures i accessos a la ciutat com la conexió amb l’AP-7 i un nou pont sobre el Xúquer que elimine els emubssos que patix actualment la carretera d’Albalat.

Andrés ha reivindicat a l’Ajuntament una rebaixa dels impostos municipals per a les empreses i que la peatonalització encetada la centre de la ciutat conte amb «el suport de tots».

Declaracions realitzades durant la Gala de la IX Setmana de l’Economia presidida pel conseller d’Economia Rafa Climent i que ha lliurat els guardons d’enguany a la Cooperativa Hortofrutícola -Alzicoop-, a la Pastisseria Llopis i a l’empresa Thesal regentada per l’empresari local Rafael Sanjuán.

Incentivar la contractació

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez manifestà la voluntat del consistori per «incentivar» la contractació i la nova ocupació en les xicotetes i mitjanes empreses de la nostra ciutat.. Contractes a temps parcials o complet que faciliten la incorporació definitiva dels treballadors i treballadores a l’empresa d’origen. I per dur a terme aquestes estratègies caldria estudiar la compensació en la xarxa d’impostos municipals.

-També «per la solidaritat social». Els impostos i aportacions dels nostres conciutadans han de revertir en la creació d’ocupació. L’accés a un lloc de treball és responsabilitat dels polítics, dels sindicats i dels empresaris. Busquem alternatives, construïm ponts i no torres aïllades.
For de debat
Tots i totes volem la millora de l’economia i el comerç dels nostre poble, de la nostra comarca i del nostre País. -Necessitem també aprofundir en la creació d’un “foro” de debat i consell per a desenvolupar estratègies de creixement de sectors tant importants com l’agroalimentari, el turístic, l’hoteleria, les arts gràfiques o el disseny en el món de les falles.
-Necessitem reivindicar millores en les infraestructures. Cal fer possible la comunicació directa amb l’AP-7, l’accessibilitat al polígon de la carretera d’Albalat, el desbloqueig al tema de la inundabilitat en el polígon del Pla., entre d’altres necessitats estructurals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here