El MUMA prepara una mostra del pintor local Salvador Ausina

0
853

El Museu Municipal d’Alzira, MUMA, albergarà el pròxim mes de maig i fins a juliol una exposició temporal del pintor local Salvador Ausina Albero.Expo pintor Ausina

La sala 1 del museu acollirà els quadres de la nova col·lecció del pintor amb una temàtica única, el paratge natural de la Murta.

Este matí, Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Patrimoni Cultural, ha visitat l’estudi del pintor i ha pogut delectar-se amb les últimes obres de l’artista, que en estos moment està acabant d’ultimar per tal que estiguen llestes per a l’exposició.

«Un dels objectius del MUMA és oferir exposicions que posen en valor la cultura en totes les seues facetes; en esta ocasió la pintura serà la protagonista de la mà d’un gran artista local que ha plasmat a la perfecció el sentir de tots els alzirenys per la Murta en els seus llenços», ha manifestat Aguilar.

L’exposició del pròxim mes de maig es completarà amb obres de l’artista provinents del fons del museu del mateix artista que podran vore a la sala 2.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here