Culmina la Setmana Econòmica d’Alzira amb un debat sobre les alternatives a l’oligopoli energètic

0
370

Setmana economia divendres 17 progLa IX Setmana de l’ Economia d’Alzira culmina hui divendres amb una taula debat sobre les alternatives a l’oligopoli energètic en la que intervindran José Luis Salgado, Salvador Escutia i José Joaquín Cerdán moderats per l’economista valencià Vicent Cucarella.

Prèviament a les 11:30 hores es projectarà un documental sobre fons d’energia renovables «Oligopoly Off».

I a les 21 hores el conseller d’Economia Rafa Climent presidirà el lliurament dels premis d’esta edició que seran atorgats a la cooperativa Alzicoop, a la Pastisseria Llopis i a l’empresa Tesla regentada per l’empresari local Rafael Sanjuán.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here