Carcaixent encén la metxa amb la Crida, l’exposició del Ninot i el certamen de paelles

0
614

Carcaixent crida 16La Crida enceta les festes falleres a Carcaixent

L’acte podrà seguir-se en directe a través de les xarxes socials municipals

Este cap de setmana Carcaixent donarà el tret d’eixida a les Falles de 2017 amb l’acte de la Crida.  A partir de les 19:00 hores del dissabte, Andrea Lluesma i l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, faran la seua crida a la festa des del balcó del Palau de la Marquesa donant així per encetades les festes falleres. L’acte es podrà seguir per streaming a través de les xarxes socials municipals.

Després dels parlaments, el President de Junta Local Fallera, donarà lectura de l’acta dels premis dels Ninots Indultats 2017. En finalitzar l’acte, i en passacarrer, totes les comissions falleres desfilaran fins al centre comercial Ribera del Xúquer per a què les Falleres Majors i les seues Corts d’Honor, junt la Corporació Municipal, inauguren l’exposició del Ninot que es podrà visitar fins el 15 de març.

El diumenge, a les 12 del migdia es dispararà la carcassa que donarà inici al XXXI Concurs de Paelles «Ricard» Falles 2017 i cap a les 14:00 hores passaran els membres del jurat a fer la degustació de les paelles que entren en concurs. Després de dinar, cap a les 16:30 hores, es donaran a conèixer els premis del Concurs de Paelles 2017. Els actes de falles continuaran el proper cap de setmana amb la Cavalcada del Ninot.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here