Les jardineres de Pérez Galdós seran sustituïdes per arbres durant els pròxims mesos

2
470
El carrer Pérez Galdós presenta hui este nou aspecte
El carrer Pérez Galdós presenta hui este nou aspecte

Pérez galdós jardineres 1

Les jardineres que acaba d’instal.lar l’Ajuntament d’Alzira en el carrer Pérez Galdós són provisionals fins que a partir del mes de maig  s’amplien les voreres i es planten arbres, una vegada es concentren al centre de la calçada la totalitat dels cables i canalitzacions.

Distints departaments municipals estudien, a hores d’ara, els canvis en la circulació dels vehicles que comportarà el tancament al tràfic del carrer Hort dels Frares. Perquè no siga Piletes el carrer perjudicat es canviarà el sentit del trànsit però, arrans algunes propostes dels veïns, el que pretén l’Ajuntament és fer els canvis necessaris en la zona d’entrada pel carrer Pintor Parra per facilitar l’arribada dels cotxes. Així el carrer Correus podria canviar també de sentit donada la peatonalització d’Hort dels Frares, segons ha pogut averiguar Riberaexpress.

Estos canvis estan generant un interesat debat entre els alizenys partidaris de que els vehicles transiten pel centre de la ciutat i aquells que preferixen més i nous espais per als vianants.

L’Ajuntament té previst fer un estudi d’emisions de CO2 en el centre de la ciutat per comparar la reducció de la contaminació aconseguida amb la reducció del pas dels vehicles. I a més obrir una oficina energètica que assesore tant a les empreses com als particulars perquè puguen reduir el consum d’electricitat.

2 Comentarios

  1. ¿Y a nadie se le ha ocurrido que sería mejor invertir el sentido de la calle Pérez Galdós desde la plaza Alicante, para ir así del oeste al este de la ciudad, con lo cual todavía tienen dos calles anchas no muy alejadas para poder acceder en sentido inverso, como son Trinidad Redal/Doctor Fleming y Joanot Martorell/Camilo Dolz para ir del este hacia el oeste de la ciudad y así, eso les permitiría peatonalizar mejor otras muchas calles estrechas paralelas a Piletes y Pérez Galdos?

    • Y Hort dels frares también habría que invertirlo hasta la plaza 1 de mayo, y así de paso hasta se podría eliminar el semáforo de ese cruce con Reyes Católicos, ya que los coches que viniesen por Reyes Católicos deberían de seguir rectos hacia Doctor Ferrán o girar por Hort dels Frares hacia la avda. del parque.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here