Carlet participa en les rutes Entre Comarques

0
687

CARLET -ESTACIO FERROCARRILEnguany, Carlet participa per primera vegada en esta iniciativa per a donar a conéixer la cultura, història, costums i tradicions dels diversos municipis. La iniciativa turística consistix a organitzar visites guiades als diversos municipis que poden ser o bé de matí o bé de vesprada. Tenen un preu de 4 euros, en el qual s’inclou la visita guiada, una degustació gastronòmica i un detall de benvinguda.

En el cas de Carlet, la visita tindrà lloc el diumenge 5 de març a partir de les 10.30 del matí i s’iniciarà en l’Ajuntament, des d’on es visitarà el centre de la ciutat, amb especial atenció a l’església de l’Assumpció, un temple del segle XVII en el qual destaca la talla policromada del segle XIII de santa Maria, la del Davallament, i el triple reliquiari amb les relíquies dels sants Bernat, Maria i Gràcia. El recorregut també visitarà altres edificis com el Mercat de Carlet, el Teatre El Siglo i l’edifici de Caixa Carlet. L’itinerari també posarà especial atenció en el llegat de l’arquitecte Francisco Mora, autor de dos edificis singulars com l’Estació modernista i el Parc escolar, l’actual col·legi Juan Vicente Mora. La visita guiada també arribarà a l’ermita de Sant Bernat.

Amb la incorporació a esta iniciativa turística, Carlet posa en marxa una sèrie d’accions orientades a posar en valor el patrimoni i les oportunitats per al turisme comarcal de la ciutat de Carlet. El regidor responsable de cultura i turisme, Bernat Nogués, explica que «amb iniciatives com esta o la mateixa ruta bernardina es pretén destapar el potencial de Carlet com un lloc atractiu per als visitants pel seu patrimoni cultural i arquitectònic».

Les Rutes turístiques “Entre Comarques” és una iniciativa turística de les comarques de la Ribera Alta i Baixa, la Vall d’Albaida, la Safor, la Costera i la Canal de Navarrés i estan patrocinades pel Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València. Les rutes es desenvolupen des de febrer fins a juny, durant 34 dies de ruta en 60 municipis de la província de València.

Per a participar en la ruta de Carlet, cal inscriure’s al Centre d’Informació Juvenil de Carlet o en este enllaç: http://bit.ly/2lzBRiT.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here