Alzira sectoritzarà la xarxa d’aigua potable per a controlar les elevades fugues d’aigua

0
367

Xarxa aigua sectoritzacióEl director general de l’Aigua, Manolo Aldeguer, ha rebut al seu despatx de la Conselleria al regidor de Gestió Urbanística i Serveis Públics d’Alzira, Fernando Pascual.

El regidor ha demanat l’ajuda al director general per tal de que la xarxa d’aigua potable d’Alzira puga ser objecte d’una completa revisió, per tal de mitigar les fugues d’aigua, «Que en l’actualitat són prou elevades, fruit del poc interés mostrat per l’anterior equip de govern que ens ha dut a estar actualment en una situació complicada que cal esmentar», ha declarat el regidor de Serveis Públics.

El treballs de revisió i millora consistirien en ampliar el número de sectors, per tal de tindre un major control de la xarxa, així com retirar i substituir les canalitzacions de fibrociment que encara queden en alguns sectors d’Alzira. Controlar les pèrdues d’aigua passa per la col·locació d’un caudalímetre en cada sector, per tal de procedir a l’estudi dels mateixos.

El director general va qualificar la proposta del regidor com de «Bona política, perquè amb iniciatives com esta, d’eliminació de pèrdues d’aigua en els municipis, és com s’aconseguix una millor rendibilitat de la xarxa».

Per tant el finançament per a l’optimització de l’aigua potable és un del compromisos del director general de l’Aigua adquirits després de la reunió amb Fernando Pascual.

Per altra banda de la reunió ha eixit un altre compromís de col·laboració. Cal destacar l’interés mostrat pel director general per tal d’executar les obres del camí de l’Arena, el que suposaria acabar amb el tema d’inundacions en zones vulnerables a patir-les de la nostra ciutat.

«Si tot transcorre en els terminis marcats, després de l’estiu podrien haver-se iniciat les obres, ja que l’Ajuntament d’Alzira ha realitzat tots els tràmits, previs i pertinents, per poder escometre esta obra», ha manifestat Fernando Pascual, després de la reunió amb Aldeguer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here