Tallers didàctics per a l’alumnat en l’Aula Didàctica de Cultura Joan Fuster de Sueca

0
421

Sueca aula espai fusterEducació activa l’Aula Didàctica de Cultura Contemporània Joan Fuster amb un primer taller sobre un conte de l’assagista suecà

  • L’Aula Didàctica de Cultura Contemporània Joan Fuster forma part del Pla Estratègic Cultural Valencià 2016-2020 ‘Fes Cultura’, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, de la Generalitat.
  • L’Espai Joan Fuster consta de tres àrees: un Centre de Documentació, el Museu Joan Fuster i l’Aula Didàctica de Cultura Contemporània per donar a conéixer l’obra de l’assagista valencià.

L’Aula Didàctica de Cultura Contemporània Joan Fuster ha iniciat hui els tallers didàctics per a l’alumnat amb una primera experiència que gira entorn el conte que Joan Fuster va escriure per a infants ‘Abans que el sol no creme…’, que tracta sobre el conreu de l’arròs.

En aquesta primera sessió de l’Aula Didàctica han participat 25 alumnes del CEIP Carrasquer, de Sueca. L’Aula Didàctica s’ha creat per acostar la figura de l’assagista valencià a l’alumnat, i durant aquest curs serà un projecte pilot on participarà l’alumnat de Sueca. Està previst que passen més de 600 alumnes des de febrer fins a juny, incloent-hi alumnat de Primària, de Secundària, d’Educació Especial i EPA. Estarà en funcionament els dimarts i dijous; s’augmentarà l’oferta de dies de funcionament el curs que ve, on també s’obriran les visites a escolars de tots els centres educatius del territori durant tots els dies lectius.

L’Aula Didàctica de Cultura Contemporània de l’Espai Joan Fuster està coordinada per la Direcció General de Política Educativa de la Conselleria i forma part del Pla Estratègic Cultural Valencià 2016-2020 ‘Fes Cultura’, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. Un dels eixos d’actuació de ‘Fes Cultura’ és el Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura, el qual estableix que cal fomentar i propiciar l’experiència lectora en el sistema educatiu valencià i fomentar les biblioteques, així com acostar els nostres autors a l’alumnat valencià.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here