El Consorci de la Ribera i Secot signen un conveni de col.laboració

0
381

consorci acord secotEl Consorci de la Ribera, entitat formada per les mancomunitats de la Ribera Alta i la Ribera Baixa, ha signat un conveni amb Seniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica (SECOT) per a la col·laboració en matèria d’emprenedoria i per a donar suport al creixement i la consolidació del teixit empresarial de la Ribera de Xúquer. Així, ambdues entitats col·laboraran en activitats de desenvolupament, recolzament, formació i en projectes innovadors generats per emprenedors de la comarca de la Ribera.

En l’acte de la signatura del conveni van estar presents Óscar Navarro, president del Consorci de la Ribera, i Dionisio Biot, president de SECOT, que van destacar la necessitat de col·laborar en programes de formació d’emprenedors i la realització d’activitats comunes relacionades amb la promoció de l’emprenedoria.

En el mateix acte de la signatura també es va presentar la primera acció del conveni: el premi FEM FUTUR al millor projecte emprenedor de Formació Professional. En aquest concurs podran participar els estudiants de l’últim curs del cicle superior dels centres de Formació Professional de la Ribera de Xúquer, i té com a finalitat reconèixer l’esforç dels joves estudiants de Formació Professional i ajudar-los en la seua incorporació al món laboral.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here