Carlet acull este dissabte el Campionat Nacional de Shinkyokushinkai

0
390

Carlet CAMPIONAT SHINKYOKUSHINKAIEl campionat comptarà a més amb seleccions convidades de Portugal, Suècia, Suïssa i Holanda.

Carlet albergarà dissabte un dels principals esdeveniments esportius de l’any al qual s’espera l’assistència de prop de mil persones, comptant no sols amb els esportistes sinó amb els seus clubs i la participació, a més, de delegacions internacionals. El campionat comptarà amb 117 karatekes infantils (10-15 anys), 48 júniors (16-17 anys), 21 competidors de la categoria sub22 i 75 sèniors. Un esdeveniment esportiu que, a més de reunir els millors esportistes d’esta disciplina de tot l’Estat, comptarà amb la presència de 51 àrbitres, 30 entrenadors i 7 organitzacions internacionals.

L’Ajuntament de Carlet manté el seu compromís amb esta disciplina que tants campions ha donat a la ciutat al llarg dels anys en campionats internacionals i nacionals gràcies al treball desenvolupat pel karateka Pedro Soriano, actualment un dels membres organitzadors d’un esdeveniment esportiu que ja es va dur a terme a Carlet ara fa 12 anys, en 2005.

El campionat s’iniciarà a les 8,30 de matí amb els combats dels karatekes infantils en els tres tatamis que s’habilitaran al pavelló del poliesportiu municipal. A la vesprada es dura a terme la competició dels majors i es comptarà amb la participació de karatekes de Portugal, Suècia, Suïssa i Holanda a més dels millors karatekes de l’estat espanyol, que al llarg de l’any passat han participat en les diferents fases classificatòries fins arribar a este campionat nacional, on es donaran cita els 8 millors de cada categoria.

El campionat es tancarà dissabte de vesprada amb el lliurament de trofeus. S’atorgaran el 1r i 2n premi de cada categoria, a més de dos 3r premis. A més, també s’atorgarà un premi especial de trencaments, un premi especial per al competidor més tècnic, premi al KO més ràpid i premi al millor competidor local.

Per l’Ajuntament de Carlet, tal i com explica la seua alcaldessa, M. Josep Ortega, és un honor que Carlet siga elegida per acollir este tipus d’esdeveniments, ja que és «una  competició de màxim  nivell que  reunirà en  la nostra  ciutat l’elit dels  esportistes d’esta disciplina tan consolidada a  la nostra  ciutat, on   compta amb  molts  practicants i que  a poc  a poc s’ha guanyat un  espai  important en el  món esportiu carletí».

Tal i com ha confirmat el karateka Pedro Soriano, membre del comité organitzador, el pròxim dissabte Carlet acollirà vora mil persones, tenint en compte el volum de competidors i de clubs participants.

acticantes_

_error=_

_npretro=0_

[13]_clau=poco_

_numalts=0_

_txtdu=poco_

_txtpro=poco_

_error=_

_npretro=0_

[14]_clau=poco_

_numalts=0_

_txtdu=poco_

_txtpro=poco_

_error=_

_npretro=0_

[15]_clau=espacio_

_numalts=0_

_txtdu=espacio_

_txtpro=espacio_

_error=_

_npretro=0_

[16]_clau=importando_

_numalts=0_

_txtdu=importando_

_txtpro=importando_

_error=_

_npretro=0_

[17]_clau=mundo_

_numalts=0_

_txtdu=mundo_

_txtpro=mundo_

_error=_

_npretro=0_

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here