Campanya per concienciar els alumnes davant la responsabilitat amb els animals de companyia

1
471

xarrades coles alziraS’inicia la campanya de xarrades «En terra no és el meu lloc» als col·legis d’Alzira

Ahir començaren una sèrie de xarrades informatives i formatives dirigides a l’alumnat de 5é i 6é de Primària dels col·legis d’Alzira, dins de la campanya «En terra no és el meu lloc», duta a terme pels departaments de Serveis Públics  i Educació. Esta campanya està basada en donar a conèixer la responsabilitat que tenen totes les persones amb animals de companyia a casa, especialment gossos com a mascotes. Poden passejar-los pel poble, però han d’arreplegar els excrements que dipositen les mascotes en la via pública.

Al llarg de les tres pròximes setmanes, el Policia Local, Carlos Moreno anirà als col·legis amb l’objectiu de sensibilitzar a la població més jove de la nostra ciutat de la importància d’arreplegar els excrements de les mascotes en les zones públiques ja que generen seriosos problemes sanitaris, higiènics, estètics i de seguretat.

Les sessions seran a les 9:15 i a les 11:00. Este dilluns han començat  en el CEIP Ausiàs March. A les 11:00 el regidor d’Educació Pepe Grau ha estat en la xarrada del CEIP Gloria Fuertes, qui ha manifestat que, «És necessari realitzar este tipus de campanyes de conscienciació als escolars, perquè ells seran els adults del futur».

La resta de visites als col·legis és la següent:

Dimarts 14 de febrer, 9:15 Lluís Vives i 11:00 hores La Puríssima.

Dimecres 15, en el mateix horari, García Sanchiz o García Lorca.

Dilluns 20, 9:15 Blasco Ibáñez.

Dimarts 21, 9:15 Sagrada Família i 11:00 hores Carmen Picó.

Dimecres 22, en el mateix horari, Sants Patrons i Alborxí.

Dilluns 27, 9:15 Xúquer.

Dimarts 28, 9:15 Aigües Vives i 11:00 hores British School.

Dimecres 1 de març, 9:15 Tirant lo Blanch.

1 Comentario

  1. I perqué el meu fill té que pedre temps escolar molt valiós que podria aprofitar en altres estudis si no tenim cap gos?
    Aixó que ho facen en extraescolars obligatories per als que tinguen gos i punt.
    No n’hi ha dret que els escolar perguen temps en eixe tipus d’activitats, si multaren ben multat als que no agarren les caquetes dels gossets, 300 € estaria bé i ja vories com en quatre dies quedaven tots conciencats!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here