Mor el corredor de la Rabosa Pepe Albert de 76 anys en el Gimnàs de la Piscina Coberta d’Alzira

2
513
Imatge del gimnàs on s'ha produït la mort
Imatge del gimnàs on s’ha produït la mort

El corredor del club d’Atletisme La Rabosa Pepe Albert Ortolá de 76 anys ha faltat este migdia mentre feia esport en el gimnàs de la Piscina Coberta Municipal d’Alzira. Albert que feia exercici en els aparells de la instal.lació ha començat a sentir-se mal al voltant de la una, poc després s’ha persona el SAMU i fins i tot el seu metge particular.

Segons alguns testics al principi semblava que es recuperava però finalment no ha pogut sobreviure a la parada cardiaca que havia patit. Al voltant de les 15 hores abandonava ja sense vida la Piscina Municipal d’Alzira.

Albert, va jugar el Juvenil del València CF, després es dedicà a participar en les carreres populars en ser soci del Club d’Atletisme La Rabosa. Fa un any va patir un amago d’infarto i es limitava a fer exercici en el gimnàs de la Piscina i a ajudar en l’organització de la major part de les proves atlètiques d’Alzira. Així la seua última col.laboració va ser en el recent Duatló d’Alzira i demà tenia previst tirar una maneta en la Carrera Solidària de Mans Unides segons ha confirmat a Riberaexpress el seu amic i fundador de la Rabosa Manolo Sempere.

Fuster de professió, fins la seua jubilació, Pepe Albert va presidir, fins fa dos, anys la Confraria de Sant Josep.

Lamentablement, altre luctuòs succés s’ha produït tan sols sis dies després que morira jugant a futbol en Llaurí el jove alzireny de 21 anys Ernesto Guerrero.

Riberaexpress

2 Comentarios

  1. PEPE ALBERT, bon fuster, gran profesional, bon sportista, millor persona, sen anat de aquesta vida vida fent lo que millor li agradava…..SPORT.
    DESCANSA EN PAU…..¡¡¡CAMPEÓ!!!

  2. Yo he tenido el placer de tenerle como amigo desde la mas tierna juventud toda la vida y solo puedo confirmar las palabras de Andres y darle a Carmen su compañera de toda la vida y a su hijo mi mas sentido pésame yo también lo tengo en mi memoria DESCANSA EN PAZ AMIGO

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here