Tanquen per un partit el camp del Manuel per la invasió de camp contra el Càrcer

0
257
El camp del Manuel clausurat per un partit
El camp del Manuel clausurat per un partit

El Comité de Competició de la Federació Territorial de la Comunitat Valenciana ha clausurat per un partit el camp de futbol del Manuel davant la invasió d’espectadors patida la última jornada contra el Càrcer, encontre corresponent al grup X de la Segona categorial Regional. L’àrbitre va suspendre el partit al produïr-se la invasió de camp a falta de 20 minuts perquè finalitzara l’enfrontament entre els dos conjunts riberencs. Segons testics presencials el camp va ser invadit «per seguidors d’un i altre equip» arran l’expulsió d’un jugador visitant que va agredir a un futbolista del Manuel que aleshores només tenia 10 jugadors en el terreny de joc per expulsió de Jayro.

El Manuel, que este dissabte juga en Montaverner, disputarà  el partit del tancament contra el Genovés, bé a Senyera, bé a Rafelguaraf, segons fons del club.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here