Avancen les obres de cimentació del futur edifici de la Policia Local d’Alzira

0
475
La parcel.la de l'edifici policial este matí
La parcel.la de l’edifici policial este matí
Reten policia fonaments 2
Al fons de la parcel.la el barri de l’Alquerieta

Reten policia fonaments 3Reten policia fonaments 1

El futur edifici de la Policia Local d’Alzira comença a agafar forma; les tasques de cimentació de la parcel.la ja han començat a l’avinguda Pare Pompili entre els barris del Torretxó i l’Alquerieta en un obres en les que pel moment s’invertixen al voltant de 140.000 euros, gràcies a una subvenció de la Diputació de València.

L’alcalde, Diego Gómez, va manifestar en el seu dia que el lloc escollit, “és el més adient i coherent en estar ubicat en una zona no inundable”. A més valora molt positivament “una comunidació ràpida” i especialment servirà “per reforçar la seguretat del barri de l’Alquerieta”.

El govern local intentarà culminar el retén al llarg d’esta legislatura tot i que depén de les ajudes de les administracions provincial i autonòmica davant un pressupost total que s’apropa al milió d’euros.

Recentment l’alcalde i la regidora de Seguretat Sara Garés es reuniren amb la vicepresidenta de la Diputació, Mª Josep Amigó, per demanar-li una nova subvenció i així donar continuitat a les obres. Garés qualificà, a l’inici d’esta legislatura, com “precàries” les instal.lacions actuals i de considerar que els agents treballen a nivell informàtic «com fa 20 anys», lamentant que a la Policia Local no haguera arribat la modernització que gaudixen altres àrees municipals.

Les actuals instal.lacions, advertia, «no se corresponen amb les necessitats de la policia davant la falta d’espai i les dificultats d’accesibilitat». El nou edifici contarà amb dos plantes i tots els serveis i tecnologia que requerixen uns instal.lacions d’este caire al segle XXI. El president de l’Associació de Veïns de l’Alquereita, es mostrà partidari que la nova instal.lació policial estiga pròxima al barri perquè incrementarà la seguretat dels seus habitants.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here