La IX Setmana de l’Economia d’Alzira està orientada a les pimes i als autònoms

0
526
Pepe Villalba, Ivan Martinez i Carmen Herrero
Pepe Villalba, Ivan Martinez i Carmen Herrero
Setmana economia Carmen H
Carmen Herrero
Pepe Villalba president dels empresaris
Pepe Villalba president dels empresaris

L’Ajuntament d’Alzira i l’Associació Empresarial d’Alzira han presentat hui la IX Setmana de l’Economia i l’Ocupació que se celebrarà en la Casa de la Cultura durant la setmana del 13 al 17 de febrer. En la presentació han participat el regidor responsable de l’àrea, Ivan Martínez, la directora d’IDEA, Carmen Herrero, i el president de l’AEA, José Villalba.

 

Els organitzadors han incidit en què per mitjà d’aquestes jornades es pretén oferir a la ciutadania i als empresaris un espai de reflexió per a trobar solucions als problemes i dibuixar les línies d’actuació front l’actual situació de crisi econòmica i d’ocupació. Una de les ponències que s’ha destacat ha sigut la del conegut economista José Carlos Díez (dijous 16). Per part de l’AEA i el seu president s’ha assenyalat que bona part de les sessions s’ha enfocat a problemes i solucions per a les PIMES i autònoms (sobre externalització, la nova legislació dels polígons industrials o noves tecnologies). De la mateixa manera, des d’IDEA s’han programat sessions dedicades al comerç (sobre la marca i la imatge, el dimecres 15) o de les noves iniciatives innovadores d’emprenedors (dimarts 14).

 

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “amb la finalitat de dinamitzar i promocionar iniciatives en tots els àmbits, una de les novetats en aquesta edició seran les jornades dedicades al sector mediambiental: sobre la planificació urbanística (amb la ponència de Ramón Marrades) i la possibilitat d’aconseguir un nou model energètic (taula debat del divendres 17 de matí), un sector emergent i amb elevat potencial de creixement que encaixa en un model de desenvolupament sostenible. Igualment, s’ha incidit en una perspectiva social de les jornades: s’ha preparat un debat sobre quin model de gestió de sanitat (amb l’Hospital de la Ribera i la Plataforma per la Salut Pública, el dimarts 14), sobre la banca ètica (Joan Antoni Melé, conseller de Triodos Bank, en la jornada inaugural) i de quins són els principals problemes socioeconòmics de la societat valenciana (amb sindicats i patronal el dimecres 15)”.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here