La directora general considera «difícil i complicat» que tornen les mascletaes aèries a Alzira

0
250
Mascletà aèria
Mascletà aèria

L’Ajuntament d’Alzira insistix, per tal d’aconseguir disparar mascletaes aèries a la plaça del Regne

Després d’haver presentat l’últim informe al Consell, amb dades reals i fidedignes que acrediten que està garantida la seguretat, en les mascletaes aèries a la plaça del Regne d’Alzira, si es prenen totes les mesures de precaució aportades tant per l’enginyer com pel pirotècnic que ha col·laborat en la redacció del document, només queda esperar que tant el Consell com la directora general de Prevenció d’Incendis Forestals, Delia Álvarez, es pronuncien al respecte.

Segons les últimes declaracions de la directora general, Delia Álvarez, veu difícil i complicat que puguen autoritzar-se les mascletaes a la plaça del Regne, per al pròxim mes de març de 2017, tot i que l’Ajuntament d’Alzira ha presentat el seu informe favorable, ja que des del Consell han de fer un estudi amb més detalls i qüestions a tindre amb compte, que és la segona fase de l’estudi.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, insisteix en que “hem de aconseguir que les mascletaes tornen a ser aèries a la plaça del Regne. L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Festes estem fent tot el possible, des que entràrem en el Govern , amb els informes i estudis pertinents, per agilitzar el tràmit, el més ràpid possible.

Vull recordar que, la directora General Delia Álvarez, ens va assegurar, en una de tantes reunions mantingudes amb ella i els seus tècnics, que tindríem mascletaes aèries en març de 2017. Confiem, tant la Junta Local Fallera, com l’Ajuntament, que la resposta arribe a temps per poder celebrar les 7 mascletaes previstes per a este any, ja que enguany, les falles tenen un caràcter molt especial en haver sigut declarades per la UNESCO Patrimoni Immaterial Cultural de la Humanitat.”

El pròxim divendres 17 de febrer, se celebrarà l’última reunió, abans de falles, en Conselleria, amb la directora general de Prevenció d’Incendis Forestals, Delia Álvarez, per tant tots els responsables de les parts implicades, tant per part de l’Ajuntament, en la Regidoria de Festes com de Junta Local Fallera, lluitaran per tal de aconseguir eixes mascletaes aèries, que tant desitgen el món faller i els alzirenys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here