Caputxins dedica el llibret 2017 a la sàtira fallera

0
526
Enrique Pellicer
Enrique Pellicer
Portada del llibret
Portada del llibret
El president Quique Iborra i la FM Alicia Garrigues
El president Quique Iborra i la FM Alicia Garrigues

Caputxins llibret faller i presi

Caputxins llibret FM i autorLa falla Caputxins d’Alzira va presentar ahir el llibret 2017 que té a la sàtira com a eix central, tal com es troba representada en el món faller i els monuments.

El llibret, coordinat pel vicepresident de la comissió Enrique Pellicer, presenta com a novetat el format, dina4, amb una portada paisatgística en la que destaca el Pont de Ferro que complix enguany el seu centenari. Mentre a la contraportada una fallera mira de reüll la mascletà tractant de comprovar si per fí és o no aèria a l’emblemàtica Plaça del Regne.

Cristina Ferri va presentar el magnífic llibret que porta per títol; «La sàtira es crema el 19 de març», on no falta una poesia de Joan Fuster que va escriure un llibret de falles on parlava precissament sobre la sàtira.

El president de la comissió destacà la tasca de Pellicer «ànima màter» del llibret que ha millorat de forma considerable, de la seua mà, durant els últims anys.

A l’acte assistiren l’alcalde Diego Gómez, el tinent alcalde Fernando Pascual, el regidor d’Educació Pepe Grau, junt altres representants de la corporació així com la fallera major d’Alzira Lidia Enguix el president de la JLF Vicent Muñoz, la fallera major de Caputxins, Alicia Garrigues, a més de la fallera major infantil Carmen Dolz i el president infantil Fernando Comins.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here