Sanitat augmentarà la plantilla i mantindrà les especialitats de l’Hospital d’Alzira

0
415

Hospital Residents 16 MDesprés de la reunió mantinguda per esta Junta de Personal el dia 1 de Febrer amb responsables de la Conselleria de Sanitat, vos traslladen les conclusions de la mateixa:

Els responsables de la Conselleria ens demanen disculpes per la tardança en la convocatòria de la reunió i adquireixen el compromís a partir d’ara, de realitzar reunions periòdiques amb el Comitè d’Empresa i la Junta de Personal per separat per intercanviar informació. Nosaltres proposem que podrien ser conjuntes per a ser més operatives.

Que sol·licitem que es nomene a la major brevetat possible el nou Comissionat de la Conselleria de Sanitat en el Departament de La Ribera. La Conselleria ens informa que està pendent de la tramitació del nomenament.

Que va a obrir-se la Borsa de Treball de la Conselleria al Departament de La Ribera el dia 6 de Febrer per a que puga estar operativa a partir de l’1 d’Abril de 2018, per a contractar a personal de la Conselleria de Sanitat.

Que s’ha constituït una Comissió Tècnica en la Conselleria de Sanitat que està analitzant el procediment de la finalització del contracte de la Concessió Administrativa del Departament de La Ribera i la subrogació del personal laboral.

Que el nou model serà un model públic de gestió directa de la Conselleria de Sanitat. Que a finals de Març ja estarà més concretada la fórmula a utilitzar.

Que tot este procés volen que siga realitzat amb transparència, amb participació de tots els actors, amb diàleg, per a que es produeixca d’una forma natural i amb una continuació òptima de l’Atenció Sanitària a la població el dia 1 d’Abril de 2018.

Que l’Administració no va a intervindre ni va a modificar, ni va a vore’s afectada la Cartera de Serveis de les Especialitats que existeixen en l’actualitat en La Ribera. Que van a mantenir totes les especialitats i serveis actuals.

Que no van a tancar-se especialitats. Que la Cartera de Serveis és de tota la Conselleria de Sanitat i que les especialitats que actualment hi han a La Ribera han sigut autoritzades per la Conselleria i gestionades per l’empresa.

Que no sols van a mantenir la plantilla actual del departament, sinó que van a augmentar-la amb la contractació de més professionals, que ja serien estatutaris, per equiparar-la amb els ratios/per habitant dels centres sanitaris de 1 Junta de Personal Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública Departament de Salut de la Ribera gestió directa de la Conselleria de Sanitat.Han calculat que poden faltar un 300 professionals més.

Que ningú va a tindre que desplaçar-se a València a rebre atenció sanitària, perquè les especialitats es mantindran i el servei millorarà amb l’augment de la Plantilla.

Que van a vigilar que les infraestructures, centres, materials i equipaments es mantinguen en perfectes condicions, per a poder ser utilitzades a partir del dia 1 d’Abril de 2018.

Que la gestió directa de l’Atenció Sanitària de La Ribera no va a suposar un augment pressupostari.

Que lo que va a fer-se amb els 192.000.000 milions d’€ que costa en l’actualitat a l’Administració Pública és canviar-lo de capítol pressupostari, de capítol de les concessions administratives als capítols de personal i infraestructures. Demanem que deixen d’amortizar les places que queden vacants per jubilacions i trasllats del personal de la Conselleria de Sanitat.

Que es busque un equilibri entre els drets de Personal de la Conselleria de Sanitat i el Personal Laboral, per a que no es creen agravis comparatius.

Que la Junta de Personal va a vetllar per la defensa i la recuperació de tots els drets laborals del personal de la Conselleria de Sanitat i per la defensa de la qualitat assistencial a la ciutadania.

La Presidenta: Àngels López García-Antón

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here