El gerent del departament de la Ribera intervindrà en la Setmana de l’Economia d’Alzira

0
394

Setmana Economia programa definit 17El gerent del Departament de Salut de la Ribera, Javier Palau, serà un  dels ponents que participaran en la IX Setmana de l’Economia que es celebrarà a Alzira entre els pròxims dies 13 i 17 de febrer, organitzada per l’Ajuntament i l’Associació Empresarial.

Palau intervindrà el dimarts dia 14 en un debat sobre «La sostenibilitat econòmica del sistema públic de salut. Escenari present i projecció de futur» junt la Plataforma per la Sanitat Pública de la Ribera.

La Setmana de l’Economia serà inaugurada el pròxim dilluns dia 13 pel director general d’Economia Francisco Álvarez, acte inaugural en el que intervindran, a més l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, el responsable municipal de Promoció Econòmica Ivan Martinez i el president de l’Associació Empresarial Pepe Villalba.

La programació culminarà el divendres dia 17 amb el lliurament de guardons d’esta novena edició de la Setmana Econòmica de la capital de la Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here