Amaina un poc el vent de ponent a la comarca i pujen les màximes fins els 20º

0
332

Mapa oratge febr 6Després del fortíssim vent que hem tingut este passat cap de setmana (amb ratxes que han superat els 100km/h en molts punts), hui el ponent seguirà deixant-se notar i no pararà del tot. Això sí, serà més moderat i no pegarà tan fort. A l’interior de Castelló les ratxes màximes encara podran arribar en algun moment als 90-100km/h i, a la resta del nostre territori (en especial província de València i nord d’Alacant), les ratxes més altes estaran al voltant dels 60-70 o 80km/h com a molt.

Les temperatures màximes pujaran entre 1º i 3ºC (per l’interior no superaran els 15ºC, i pel litoral rondaran els 19-20ºC), mentre que al cel seguirem veient passar intervals de núvols mitjans i alts que només estaran de pas. Atents a la previsió per als pròxims dies perquè de nou tenim canvis a la vista.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here