Alzira proposa mesures de precaució per disparar mascletaes aèries en la Plaça del Regne

0
385
Mascletà aèria de la Pirotècnia Crespo
Mascletà aèria de la Pirotècnia Crespo

Alzira enregistra en Conselleria un informe amb mesures de precaució per tal de disparar mascletaes aèries a la plaça del Regne

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Festes, està col·laborant amb la Junta Local Fallera en l’organització de les Falles del 2017, que enguany tenen un caràcter molt especial en haver sigut declarades per la UNESCO Patrimoni Immaterial Cultural de la Humanitat.
Davant de la prohibició de realitzar espectacles pirotècnics aeris a la plaça del Regne, per trobar-se a menys de 500 metres del barranc de la Casella, l’Ajuntament ha enregistrat en la Conselleria un informe elaborat per l’enginyer municipal aportant totes les mesures de precaució que cal, recolzant-se en les recomanacions d’un expert de la rama de la pirotècnia, per tal d’aconseguir el permís que faça possible la disparada d’espectacles de foc aeri estes pròximes Falles en el lloc on sempre s’han disparat en la nostra ciutat.
Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, vol amb este informe aportar dades reals i 9dedignes que acrediten que està garantida la seguretat si es prenen totes les mesures de precaució aportades tant per l’enginyer com pel pirotècnic que ha col·laborat en la redacció del document.
«Nosaltres hem fet tot el que està a les nostres mans per tal de poder realitzar mascletaes aèries, ara depén de la directora general de Prevenció d’Incendis Forestals, Celia Álvarez, donar el vist i plau per a poder portar-les endavant», ha declarat Aguilar.
L’informe aporta tota una sèrie de dades referents a les distàncies a edificis, públic, barranc de la Casella, mitjans de seguretat que emparant-se en l’article 146 del Reglament de la Llei Forestal, sol·licita l’autorització per part de la Direcció Territorial per a la realització d’espectacles pirotècnics amb foc aeri en la plaça del Regne, estes Falles del 2017, en les condicions exposades en la petició a la conselleria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here