El funeral pel jove Ernesto Guerrero serà demà dimarts a la parròquia Verge del Lluch

0
702
Ernesto Guerrero
Ernesto Guerrero

Ciutat Alzira de dol Ernesto

El funeral per Ernesto Guerrero Giménez jove de 21 anys que va morir dissabte jugant a futbol tindrà lloc demà dimarts a les 18 hores a la parròquia de la Verge del Lluch

Cl recordar que després de molts esforços per part de tots els presents, el jove va ser traslladat, des del Poliesportiu de Llaurí, on jugava a futbol amb uns amics, a l’Hospital de la Ribera on finalment es va produir el desgraciat final.

Ernesto havia sigut jugador del Ciutat d’Alzira en les categories prebenjamí i Benjamí, també de la UD Alzira i a més corredor del club d’Atletisme La Rabosa d’Alzira. Concretament va pertànyer a l’Escola d’Atletisme en la seua etapa Infantil i Cadet, amb la que arribà a disputar el Campionat d’Espanya de camp a través.

Les directives del Ciutat d’Alzira, de la UD Alzira i de la Rabosa, de la banda de tambors del Devallament, a la que pertanyia, a més de l’Ajuntament de Llaurí han mostrat el seu condol a la família i amics per la mort d’este jove esportista, un fet que ha conmocionat a tota la ciutat.

Un arbre i una placa a Tulell

L’Ajuntament d’Alzira ha previst plantar un arbre i dedicar-li una placa a Ernesto en la Ciutat Esportiva Jordi Martinez Aspar on el jove va jugar a futbol amb la camiseta del Ciutat d’Alzira i còrrer en la pista d’atletisme amb l’escola del Club la Rabosa.

Una pèrdua molt trista

La regidora d’Esports Aida Ginestar ha manifestat a Riberaexpress que es tracta «d’una pèrdua inesperada i molt trista per al món esportiu local». Però al mateix temps el jove alzireny «ha fet fins l’últim minut allò que li agradava, fer esport».

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here