L’Alzira i el Novelda es disputen hui al Suñer Picó una plaça per la promoció

0
353

Alex Fernandez davanter AlziraUna plaça per la promoció és el que està en joc esta vesprada a l’estadi Luis Suñer Picó, on a les 17 hores s’enfronten la UD Alzira, quart classifica contra el Novelda sext amb un punt menys.

Mentre els blaugranes han sumat 47 punts en 24 jornades, han anotat 41 gols i han encaixat 18, els de La Magdalena tenen 46 punts en 25 partits han aconseguit 31 gols i han rebut 15. Són dades molt semblants que donen idea del que serà l’enfrontament; un partit molt disputat i igualat en el que els alumnes de Dani Ponz volen venjar la primera derrota de la temporada que patiren en la primera volta a terres alacantines.

Ponz ha reiterat durant la setmana que es tracta «d’un grandíssim equip que té jugadors de gran nivell» en les seues files. El tècnic de Sollana no podrà contar amb Gomis i el guardameta Ovejero i té entre cotons a Ubach. En canvi podria debutar el nou davanter centre Álex Fernàndez fitxat en el mercat d’hivern.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here