Alicia Garrigues exaltada com a fallera major de Caputxins

0
593
La FM Alicia Garrigues i el president Quique Iborra

Caputxins present 17 FMS

Gómez entregà diversos obsequis a l'alcaldessa de San Martin
Gómez entregà diversos obsequis a l’alcaldessa de San Martin

Caputxins present FM alcalde-essacaputxins present FM ent i salCaputxins present 17La falla Caputxins, presidida per Enrique Iborra, va presentar i exaltar ahir a la seua fallera major Alicia Garrigues Estela que ha sustituït a Isabel Pla en un emotiu acte celebrat a la sala Rex d’Alzira.

L’exaltació va contar amb la presència de l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i de l’alcaldessa de la localitat madrilenya de San Martin de Valdeiglesias, Mari Luz Lastras, municipi lligat a esta comissió des de fa més de 20 anys pels llaços familiars d’una fallera.

L’alcaldessa va rebre diversos obsequis de mans de l’autoritat local. A San Martin, una població de 8.500 habitants, coneixen molt bé les falles donat que Caputxins ha plantat diversos monuments en els últims anys.

Lastras va participar pel matí en la plantació d’arbres celebrada en el Balcó de la Ribera, al barri de l’Alquerieta, on va estar acompanyada per la vicealcaldessa, Isabel Aguilar, els regidors Fernando Pascual, Pep Carrers i Inma Onrubia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here