Estudiants francesos realitzen les seues pràctiques formatives a comerços carletins

0
418

Carlet estudiants França6 estudiants de comerç del Lycée Marguerite Yourcenar de la ciutat francesa agermanada amb Carlet, Chilly-Mazarin, tanquen hui la seua estada a Carlet, després d’un període d’un mes fent pràctiques professionals a comerços de la ciutat. Esta estada és possible gràcies a un conveni signat entre l’IES 9 d’Octubre i l’institut francés que permet que cada any estudiants de comerç viatgen a Carlet per fer les seus pràctiques formatives a més de millorar les habilitats de l’idioma.

 

Els joves han desenvolupat les pràctiques al Centre d’Informació Juvenil de l’Ajuntament de Carlet, a dos sabateries locals, Nou Estil i Araceli, a l’empresa de subministraments GP Suministros, Zeta produccions i la papereria Torres durant l’últim mes. Una experiència que es repetix cada any des del 2008 i que també permet que estudiants carletins viatgen cap a França a través de diversos programes formatius europeus.

 

Hui han tancat la seua estada amb una recepció a l’Ajuntament de Carlet i una jornada de convivència al centre de secundària en la qual participaran les empreses que els han acollit durant estes pràctiques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here