Les falles de la Humanitat contaran amb set mascletaes i pantalles led en el centre d’Alzira

0
422
MASCLETA Sant Josep 2012 Alzira
Sant Josep contemplant una mascletà

El president de la JCF Pere Fuset en l'acte

Llibret falla Isabel ane Llibret falles ninot Llibret falles Som patrim Llibret falles public

Lidia Enguix amb el llibre faller
Lidia Enguix amb el llibre faller d’enguany

Les primeres falles considerades Patrimoni Immaterial de la Humanitat contaran a Alzira amb set mascletaes, entarimats a la Plaça del Regne, més coets per a la macrodespertà i globus per a la Globotà junt un circuit de tres pantalles led situades en l’avinguda Sants Patrons i la Plaça Major durant la setmana fallera.

A més, els principals actes fallers es transmetran en directe per canal streaming, segons ha manifestat esta nit la JLF durant la presentació del llibre faller 2017 i la nova web.

El directior del MUMA Agustin Ferrer ha explicat el programa previst per atraure més turistes a les falles d’Alzira; «volem que els visitants siguen úns més de nosaltres, que visquen des de dins la festa» i per això els oferiran un paquet turístic amb el que podran participar en actes mitjançant les comissions falleres que ho desitgen.

El llibres de les falles 2017 serà «atractiu i interactiu», en el que s’unix la tradició amb la tecnologia i destaca pels seus «colors vius amb moltes imatges». Té un format que aprofita per a audio i vídeo gràcies al còdig Qr.

La nova web, segons ha explicat la cap de gabinet de premsa, Laura Gomar, «és viva, didàctica, senzilla i de fàcil accés i incorpora «noves seccions».

Tancà l’acte l’alcalde Diego Gómez qui animà a celebrar les primeres falles Patrimoni de la Humanitat «amb goig, orgull i responsabilitat, que ens tenen que permetre avançar «amb la convivència», afegí la primera autoritat local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here