L’empresa ClearPet aportarà 16.000 euros al Pla d’Arbratge d’Alzira

0
631

Pla Arbratge empresa ClearpetL’Ajuntament d’Alzira i ClearPet signen un conveni per a col·laborar en el desenvolupament del Pla d’Arbratge

 

L’Ajuntament d’Alzira, per al desenvolupament del Pla d’Arbratge, considera necessari implicar els diferents sectors socials i econòmics que vertebren esta ciutat. Punt important d’este plantejament són les empreses d’Alzira, que formen part del paisatge econòmic, i la responsabilitat social de les quals es considera que també pot generar patrimoni mediambiental per a la ciutadania, tant en el sentit de conservació de l’arbratge monumental com d’augment del nombre d’exemplars existents.

 

L’alcalde, Diego Gómez, i Borja Martínez, gerent de ClearPet, han signat el conveni per a la contribució per part de ClearPet al finançament de la compra d’arbres, la reforestació i la col·laboració en el manteniment d’arbratge en el terme municipal d’Alzira per a la protecció i millora del medi ambient i l’augment de la qualitat de vida. El termini de vigència del conveni és de quatre anys i l’aportació de l’empresa serà de 4.000 € a l’any.

 

Des de ClearPet volen posar el seu gra d’arena en el medi ambient, i per això han decidit apostar per un comportament respectuós amb la nostra naturalesa més pròxima, els paratges de la Murta i la Casella, la Muntanyeta i el riu Xúquer, a fi de fomentar i expandir esta iniciativa amb la resta d’empresaris i ciutadans de la nostra ciutat.

L’activitat a què es dedica l’empresa ClearPet és un clar exemple de la importància que té el reciclatge, i d’ací la separació i la dedicació de cada un dels ciutadans a l’hora de dipositar el fem en els diferents contenidors de què disposem en els nostres municipis.

Borja Martínez ha declarat que “són pràcticament infinites les formes de poder injectar vida al nostre entorn, i nosaltres començarem amb esta primera acció de plantar arbres en els paratges alzirenys més valuosos i volguts. Gràcies a l’Ajuntament d’Alzira i als voluntaris de la nostra empresa per la seua col·laboració.”

Segons el regidor, Pep Carreres, “des del departament de Medi Ambient continuarem treballant perquè més empreses, entitats i ciutadans participen en el Pla d’Arbratge de la ciutat, que és una manera de contribuir a un millor benestar dels veïns i veïnes d’Alzira”.

L’alcalde, Diego Gómez, ha manifestat que “des de l’Ajuntament d’Alzira volem agrair a ClearPet la seua implicació en la millora de la nostra ciutat amb la seua col·laboració en el Pla d’Arbratge”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here