Alzira realitza la primera enquesta als ciutadans per a conèixer la ciutat que «volem»

0
398

Alzira enquesta ciutadaniaObrir l’Ajuntament d’Alzira a la ciutadania és un dels objectius del servei de La Clau, oficina des d’on es poden realitzar tots els tràmits administratius des d’un mateix lloc. Però l’equip de govern vol anar més enllà, i per això dóna un pas més i possibilita als ciutadans l’opció de decidir des d’on realitzar inversions dels pressupost per al 2017, per tal de seguir millorant la ciutat i fer entre tots la ciutat que volem.

Des de les regidories de Participació Ciutadana i Modernització s’ha llançat una enquesta per tal d’esbrinar, per mitjà de la votació de la ciutadania, en quins projectes s’ha d’invertir en este 2017.

Alta participació

Només en el primer dia de votacions han participat més de 1.300 persones.

Inmaculada Onrubia, regidora de les àrees encarregades de realitzar l’enquesta, anima a tot el veïnat a participar, ja que és molt senzill. «Només cal estar empadronat a Alzira i ser major de setze anys», ha matisat Onrubia, que a més ha afegit que «per accedir a l’enquesta cal entrar al web www.alzira.es o directament a participa.alzira.es, enregistrar el DNI, així com la data de naixement i seleccionar els tres projectes que es creguen més interessants i beneficiosos per a la ciutat».

Els participants podem escollir entre els deu projectes següents:

-Camp de gespa al Poliesportiu de Tulell.

-Casal Jove al Magatzem de Cucó.

-Hangar de piragües.

-Parcs adaptats.

-Torre dels Coloms al monestir de Santa Maria de la Murta.

-Millora de camins rurals.

-Pla d’arbratge, mobilitat i conversió en zona de vianants (peatonalització).

-Obrir el carrer Benifairó.

-Nou edifici per a la Policia Local.

-Adequació del barri del Torretxó.

Per últim, Inmaculada Onrubia aclarix que «El fet d’haver d’aportar el DNI per accedir a l’enquesta i votar és per enregistrar els que hi hagen participat, ja que només es pot votar una vegada. A més, tota aquella veïna o veí que participen deu saber que les seues dades són totalment confidencials i que no es publicaran en cap lloc, com tampoc les decisions de la votació de forma individual».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here