Alzira obrirà en setembre el nou Cefire per formar el professorat sobre els programes plurilingües

0
595
Local on s'ubicarà el Cefire
Local on s’ubicarà el Cefire
Edifici La Parrilla
Edifici La Parrilla

Alzira recuperarà el pròxim mes de setembre el Cefire per formar a tot el professorat de la Comunitat Valenciana sobre els programes plurilingües que durà endavant la Generalitat, segons ha manifestat hui l’alcalde Diego Gómez després que el conseller d’Educació Vicent Marzà ho fera públic fa uns mesos durant una visita a la localitat de Benimodo.

Segons Marzá serà «un centre específic i referencial sobre el plurilingüisme” que permetrà als professors “aprende llengües i en el que serà un repte important” de la conselleria d’Educació.

Vicent Marzá visitarà el pròxim 9 de febrer la primera planta de l’edifici La Parrilla on, segons la primera autoritat local, s’ubicarà el nou Cefire, «el pròxim mes de setembre, després que fem unes xicotetes obres d’adaptació».

Esta instal.lació municipal estava reservada, en un principi, al Jutjat del Penal, que finalment retornarà a València, tot i l’oposició del Col.legi d’Advocats d’Alzira

Diego Gómez ha resaltat el caràcter “referencial per a tot el Pais Valencià” i “investigador” del nou Cefire, centre de formació que va perdre Alzira durant l’etapa del govern popular.

.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here