EntreComarques comença per la Ribera del Xúquer este cap de setmana

0
409
  • Entrecomarqeus cartell 17Turís i Montroi, dissabte, i Favara diumenge, són les primeres propostes de la quarta edició del projecte turístic intercomarcal
  • La comarca convidada d’enguany és la Costera-La Canal.
  • Óscar Navarro: «La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta i la Ribera Baixa i la Costera- La Canal sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme»

El programa Entre Comarques, que celebra la quarta edició, començarà este cap de setmana per la Ribera de Xúquer. El programa complet, ha omplit d’activitat també les vesprades. Per això, els visitants podran passar el dissabte a Turís i de vesprada Montroi i diumenge dia de visita completa a Favara. Com assenyala el president del Consorci de la Ribera, format per les Mancomunitats de la Ribera Alta i la Macncomunitat dela Ribera Baixa, «La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta ,  la Ribera Baixa , la Costera i la Canal, sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme amb el suport de la Diputació».

El matí del dissabte, Turís  obrirà les portes per a mostrar el seu patrimoni, la imponent església de la Nativitat,l’ ermita i els seus carres més emblemàtics. Es podrà visita l’ exposició etnològica i la exposició itinerant d’escultura.

Diumenge, Favara oferirà al viatger una visita de dia complet en la que coneixerem l’ entorn natural. Es tracta d’una ruta de senderisme guiada que finalitzarà en la  Cova de La Galera. Localitzada a la Serra del Cavall Bernat,de dificultat mitjana.

 

Per la vesprada es visitarà Parc Natural d’ Enric Valor. Terreny situat entre la marjal i el poble de Favara i ocupa una extensió de 16.600m2 amb un llac central on es troben diverses espècies autòctones. En aquest parc es troben diferents tipus d’arbres, plantes .

La ruta comença a les 10:30h pel matí i a les 16:30h per la vesprada des dels ajuntaments. Les visites tenen un preu de 4€ per persona i dia que inclou les rutes de matí i vesprada, la visita als monuments i la degustació gastronòmica. Les inscripcions s’han de realitzar abans del dijous anterior en https://goo.gl/5QCst8

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here