Avda Josep Pau exaltà les seues falleres majors Núria Andrés i Sara Oliver

1
652
Falla Avda J. Pau escenariFalla Avda J. Pau FMsEl passat dissabte 28 de gener, va tindre lloc la presentació i exaltació de les Falleres Majors de la Falla Avinguda Josep Pau, Srta. Núria Andrés Collado i Xiqueta Sara Oliver Sabater, que varen estar acompanyades en tot moment pels respectius Presidents, Toni Lluís Martínez Furió i Marc Sanchis Llinares, comptant amb la presència als inicis de l’acte de la Fallera Major d’Alzira: Srta. Lidia Enguix, President de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz, Vicepresident Toni Goig i la Cort d’Honor, entre les components de la qual es troba la nostra benvolguda fallera, Srta. Andrea Domenech Martínez.
 
Als salons de la Masía d’Alzira, va tindre lloc un dels actes més emotius que ha realitzat aquesta comissió. La presentació va comptar amb la participació de destacats músics i fallers aficionats a la música, realitzant tota la que va sonar a l’acte en directe i cantant, coordinats per María José Lahoz: Alberto Lahoz, Verónica Buendía, Jose Beteta, Paco Abolafio, Laura Andrés, Arturo Martínez i Manel Martínez actuaren i interpretaren meravellosament, un extens repertori de la cançó valenciana i del nostre domini lingüístic des dels anys 60 amb versions de Raimon, Llach, Serrat, passant també per grups actuals com Obrint Pas, Aspencat o la Gossa Sorda. Sonaren també els acords en moments destacats de l’acte de l’Himne Valencià del Mestre Serrano; posant el colofó a la l’obertura d’escenari la Muixeranga d’Algemesi (la vella, la que vist de blau i roig) que ens visità per a tan destacada ocasió.  
 
Les paraules emotives dels mantenidors, les famílies respectives de les protagonistes, posaren el contrapunt del sentiment i l’emoció en les Falleres Majors.
 
Per últim destacar les paraules dels Presidents, i del Segon Tinent d’Alcalde, En Iván Martínez, així com de l’Alcalde, En Diego Gómez, que valoraren la defensa de la cultura i el patrimoni musical valencià per part de la Falla Av. Josep Pau, així com els seus èxits destacats en matèria de teatre amateur en valencià. 
 
Finalitzà la presentació amb l’Himne de la Falla Av. Josep Pau, composat pel prestigiós músic alzireny Juanjo Revueltas amb lletra del President d’Honor de la Falla, Arturo Martínez Rodrigo. 
 
 
 
 Toni Lluís Martínez Furió
President de la Falla Av. Josep Pau

 

1 Comentario

  1. Va ser un acte inoblidable. Magníficament pensat, organitzat, interpretat i entranyablement sentit. Molt nostre, molt valorant el que ens és propi. Enhorabona a tots i totes!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here