Alzira crea un canal de Telegram per fer accessible l’agenda d’actes de la ciutat

0
447
telegram canal
L’Ajuntament d’Alzira i la ciutadania alzirenya des de fa prou de temps tenen diferents vies per a interactuar (la pàgina web, l’administració electrònica, mitjançant l’Assemblea Ciutadana, la Bústia del Ciutadà, xarxes socials o Alzira Ràdio com a emissora municipal per posar només uns exemples).
Mitjançant totes estes eines, l’Ajuntament d’Alzira posa a l’abast de la ciutadania pràcticament tota la informació de tot allò que succeïx a la ciutat.
Tot i això, s’ha considerat que es pot fer un esforç més per a apropar la ciutadania alzirenya totes aquelles activitats que es realitzen a la població. I per a facilitar l’accés a totes les persones, s’ha considerat afegir una altra ferramenta, el Telegram. En este punt és on naix el canal ClauAgenda.
Per a més informació de com es descarrega l’app Telegram i com unir-se al canal, es pot consultar el manual que adjuntem.
http://www.alzira.es/alzira_vpm/index.php/val/servicios-municipales/clauagenda

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here